Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Venstre Køge

Profil

Søren Gommesen
Formand Radikale Venstre Køge Kommune
Tlf: 22 97 61 69
Formand Køge
Profil

Sæt Køge i bevægelse

Køge er en provinsby og en kommune i forandring. Ovenpå fundamentet af den tidligere industriby gror en ny og moderne provinsby med sunde og veluddannede borgere.

Energi til mere

Jeg vil yde mit bidrag til, at Køge får mere gang i den grønne omstilling med lokalproducerede økologiske fødevarer og lokalt produceret vedvarende energi.

Følg @SoerGom

Kultur - 21.07.2017

Bølgerne går højt i klubberne

I sidste weekend var borgmester Flemming Christensen ude at love, at der kommer nye forslag som kan sikre medlemmernes adgang til aktiviteter på vandet. Flere medlemmer af klubberne har advaret om, at en gå-tur på 1,6 kilometer til den gratis parkering på Værftsvej eller de tre timers gratis parkering ikke er tilstrækkeligt til at sikre klubbernes fremtid.

Læs mere
Søren Gommesen

Kommunalpolitik - 04.06.2017

Hvor blev den maritime halvø af?

Radikale Venstre i Køge tilslutter sig de overordnede linjer for boligområderne i lokalplan 1064. For de maritime aktivitetsområder, MA1, MA2 og MA3 har Radikale Venstre en række indsigelser, som der vil blive redegjort for.

Læs mere
Søren Gommesen