Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Søren Gommesen

Medlem

Telefon22 97 61 69

Emailsoeren@gommesen.dk

   

Bevæg Køge

​Forebyggelse er god investering for den enkelte og for samfundet.

Uddannelse - 14.01.2018

Hvem løber med en halv vind

I naturfag kommer der hele tiden ny viden til, som bygger oven på den gamle viden. I interviewet i linket nedenfor trækker Sarah Pearson trækker selv en linje fra hun lærte om det periodiske system i den danske folkeskole til, at hun i dag er i gang med en Ph. D. i astronomi på det prestigefyldte Columbia University i New York.

Læs mere
Søren Gommesen

Arbejdsmarked - 18.11.2017

Mennesker med viden

På forhånd var jeg lidt skeptisk overfor det nye erhvervssamarbejde Connect Køge. Efter fredagens afsløring af, at erhvervssamarbejdet fra borgmesterens side er tænkt som et skalkeskjul for endnu en gang sponsorstøtte til HB Køge, så er jeg da kun blevet mere skeptisk.
Køge industri er på vej igennem en gigantisk omstillingen. Den nye generation af industrivirksomheder omstiller arbejdsgange, skifter det manuelle arbejde ud med automatiserede processer og tør tænke innovation ind i nye produkter.

Læs mere
Søren Gommesen