Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Venstre Køge

Profil

Søren Gommesen
Kommuneforeningsformand Køge
Tlf: 22 97 61 69
Formand Køge
Profil

Byrådskandidat 2017

I november 2017 stiller jeg op som byrådskandidat for Radikale Venstre. Det gør jeg fordi jeg interesseret i at gøre samtalen mellem borgere, politikere og forvaltning bedre. Sundhed giver styrke. Jeg arbejde for, at endnu flere borgere for et godt liv med en bedre sundhed. Sidst så vil arbejde for, at Køge får flere af de videnstunge industri arbejdspladser til kommunen.

Hvem er jeg?

Mit navn er Søren Gommesen. Jeg er uddannet civilingeniør, 49 år, gift og bosiddende i Køge midtby. Min datter er flyttet sammen med sin kæreste og deres fælles barn.

Med en enkelt undtagelse har jeg altid stemt radikalt. Jeg har været medlem siden 1996. I dag er jeg formand for kommuneforeningen i Køge. 

Til daglig arbejder jeg som kvalitetsspecialist i en kemisk virksomhed, som blandt andet fremstiller aktive ingredienser til lægemidler.  Foruden politik har jeg hang til både kajakroning og social dans.

Bevæg Køge

Giv mig din stemme.

Følg @SoerGom

Kommunalpolitik - 10.09.2017

En god skole skal have pedel

Når pedellerne, varmemestrene og håndværkerne ikke længere kollegaer med lærerne, SOSU-assistensterne og regnskabsmedarbejderne, så vokser en lille reparationsopgave sig hurtigt til en større sag. Seneste eksempel er Vemmedrup skolen, hvor huller i taget ikke er blevet repareret i tide og nu forestår en større renovering.

Læs mere
Søren Gommesen

Bolig - 27.08.2017

Høringssvar lokalplan 1068 Å-grunden

Radikale Venstre kan tilslutte sig, at der bygges boliger på den attraktive å-grund ved Höllingers bro (som i lokalplanforslaget kaldes “Hyllinge bro”). Området er særdeles attraktivt for de kommende beboere, borgere og turister, som benytter de grønne områder i Køge Midtby og for cyklister, som pendler gennemgået området.

Læs mere
Søren Gommesen