Log ind

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode

Kenni Lars Rasmussen

Klinisk IT Konsulent og Sygeplejerske

Emailkenni@stenhojparken.dk

Formand Køge
   

Jeg er medlem af Radikale Venstre, fordi det er en stemme i nutiden, der tager hånd om fremtiden og som ikke lever i fortiden. Det er en stemme, der tør tale om de forandringer vi står overfor, hvordan vi bedst griber forandringerne an i vores samfund, så de på bedst mulig måde kommer til, at blive til gavn for os alle sammen og de kommende generationer.

Stemmen tør tage et ansvar, hvor den søger mest muligt indflydelse på det politiske indhold. Den samarbejder gerne med flere forskellige parter om, at nå frem til målet, hvor midlet er den inkluderende og ikke den ekskluderende vej.

Den næres af ambitionerne og visionerne om at skabe et samfund, der tager hånd om dem, som er dårligere stillet, hvor vi som kan løfter i fælles flok til gavn og glæde for os alle sammen. Den vil være med til, at skabe et samfund og et menneske i balance med sig selv og hinanden. Et samfund og et menneske, der ser en værdi i sig selv og i sine omgivelser, hvor vi alle er lige og frie til, at skabe lige netop det, som vi ønsker af os selv og i fællesskab med andre.

Det er for mig noget af essensen af den radikale sag, hvorfor jeg har valgt at engagere mig i Radikale Venstre, hvor jeg fra første dag har følt mig hjemme og velkommen.

I Radikale Venstre, der er jeg næstformand i kommuneforeningen i Køge, hvor jeg samtidig, er spidskandidat til kommunalvalget i 2017. Udover det, der sidder jeg med i bestyrelsen i Radikale Venstre Region Sjælland, hvor jeg sidder med i en koordinationsgruppe bag en lokal uddannelsesdag for formænd, kampagnefolk og kandidater fra kommuneforeningerne på Sjælland.

Privat, der bor jeg i eget hus med have til i Køge. Det er sammen med min kæreste, mine to bonusbørn og vores fælles blandingshund Malou. Jeg er uddannet sygeplejerske, men arbejder i dag, som IT Konsulent.

 

 

 

 

 

 

 

Kommunalpolitik - 20.09.2018

Bemærkninger til kommuneplan for Køge Kommune

Radikale Venstre i Køge (RVK) har haft lejlighed til at gennemlæse byrådets forslag til Kommuneplan 2017. Planforslaget er offentliggjort den 14. juni 2018 med efterfølgende offentlig høring frem til 21. september 2018, og RVK skal hermed afgive følgende bemærkninger til forslaget:

Det er generelt partiets vurdering, at forslaget til kommuneplan overordnet fremstår som et gennemarbejdet og grundigt stykke arbejde, der kan danne grundlag for en sund udvikling af Køge Kommune i de kommende år.

Læs mere
Kenni Lars Rasmussen

Trafik - 10.09.2018

Køge Byråd forspilder gode chancer

Forleden kom den længe ventede rapport fra Transport-, Bygnings- og Boligministeriet om mulige vejforbindelser til Stevns. Rapporten angiver at en forbindelse fra Klippinge over Hårlev til Sydmotorvejen ved Slimmingevejen som den samfundsmæssigt mest rentable.

En forbindelse fra Strandvejen syd om Egøje og nord om Herfølge er mindre samfundsmæssigt rentabel.

Læs mere
Kenni Lars Rasmussen