Log in

Log ind med brugernavn og password. Er du medlem af Radikale Venstre, og er det første gang, du skal logge på hjemmesiden, eller kan du ikke huske dit kodeord, så vælg "glemt adgangskode", for at angive et kodeord. Dit brugernavn er din e-mailadresse.

Indtast dit radikale.dk brugernavn
Indtast din adgangskode
Radikale Venstre Køge

Profil

Kenni Lars Rasmussen
Klinisk IT Konsulent og Sygeplejerske
Tlf:
Medlem af Hovedbestyrelsen
Suppleant til Hovedbestyrelsen
Profil

Jeg er medlem af Radikale Venstre, fordi det er en stemme i nutiden, der tager hånd om fremtiden og som ikke lever i fortiden. Det er en stemme, der tør tale om de forandringer vi står overfor, hvordan vi bedst griber forandringerne an i vores samfund, så de på bedst mulig måde kommer til, at blive til gavn for os alle sammen og de kommende generationer.

Stemmen tør tage et ansvar, hvor den søger mest muligt indflydelse på det politiske indhold. Den samarbejder gerne med flere forskellige parter om, at nå frem til målet, hvor midlet er den inkluderende og ikke den ekskluderende vej.

Den næres af ambitionerne og visionerne om at skabe et samfund, der tager hånd om dem, som er dårligere stillet, hvor vi som kan løfter i fælles flok til gavn og glæde for os alle sammen. Den vil være med til, at skabe et samfund og et menneske i balance med sig selv og hinanden. Et samfund og et menneske, der ser en værdi i sig selv og i sine omgivelser, hvor vi alle er lige og frie til, at skabe lige netop det, som vi ønsker af os selv og i fællesskab med andre.

Det er for mig noget af essensen af den radikale sag, hvorfor jeg har valgt at engagere mig i Radikale Venstre, hvor jeg fra første dag har følt mig hjemme og velkommen.

I Radikale Venstre, der er jeg næstformand i kommuneforeningen i Køge, hvor jeg samtidig, er spidskandidat til kommunalvalget i 2017. Udover det, der sidder jeg med i bestyrelsen i Radikale Venstre Region Sjælland, hvor jeg sidder med i en koordinationsgruppe bag en lokal uddannelsesdag for formænd, kampagnefolk og kandidater fra kommuneforeningerne på Sjælland.

Privat, der bor jeg i eget hus med have til i Køge. Det er sammen med min kæreste, mine to bonusbørn og vores fælles blandingshund Malou. Jeg er uddannet sygeplejerske, men arbejder i dag, som IT Konsulent.

 

 

 

 

 

 

 

Følg @kr76

Retspolitik - 20.07.2017

Nultolerance overfor banderne

Radikale Venstre i Køge er også bekymret for den stigende bandeaktivitet i vores kommune, som er omtalt i medierne hen over sommeren. Det er en aktivitet, som kommunen skal tage alvorligt og i mødekomme med nul tolerance tærskel overfor banderne, der ønsker at etablere sig i Køge. Vi ønsker på ingen måde at se en optrapning af bandekonflikten, som de har oplevet det i Århus. Derfor skal vi sætte ind med tiltag, som sætter en dæmper på aktiviteterne og bandernes lyst til at slå sig ned i Køge.

Læs mere
Kenni Lars Rasmussen

Trafik - 07.07.2017

Foreningerne skal friholdes for P-afgift

Fra september og frem skal vi til at betale for parkeringen af vores bil, hvis vi skal en tur ind til centrum af Køge. Parkeringsafgiften kommer til at få en række negative konsekvenser, som det Radikale Venstre i Køge ikke mener, er blevet belyst ordentlig, da beslutningen blev vedtaget af enstemmigt byråd i efteråret 2015.

Læs mere
Kenni Lars Rasmussen